Duatlon "Cetatea Brasovului" ~ 2009

Locatie: Brasov, Romania • Data: 17 octombrie 2009 Site oficial

Numar concurs
20
Pozitie general
-
Pozitie open pe sex
-
Pozitie categorie
-
Status: Nu a terminat cursa
Timp: --
Note:

Probe

Alergare 1 Mountain Bike Alergare 2
-- -- --
Run 5.00 km Bike/Cycle 25.00 km Run 5.00 km
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
-- -- 12 LANGVISER ZSOLT 21 Masculin 03:49:4.1 +03:49:4.1
-- -- 13 PAUL BINDER 25 Masculin 04:04:47.4 +04:04:47.4
-- -- 14 LIVIU PRECUP 28 Masculin 04:04:49.4 +04:04:49.4
-- -- 15 MIHAI DUMITRESCU 24 Masculin 04:09:49.9 +04:09:49.9
-- -- 16 GABRIEL SOLOMON 7 Masculin 04:14:4.5 +04:14:4.5
-- -- 17 DANIEL SZATMARI 27 Masculin 04:17:56.9 +04:17:56.9
-- -- 18 RADU VADAN 26 Masculin 04:18:10.8 +04:18:10.8
-- -- 19 FELIX SCHROEDER 10 Masculin 04:26:42 +04:26:42
-- -- 20 GABRIEL URSU 15 Masculin 04:28:15.2 +04:28:15.2
-- -- 21 MIHAI MARUSCA 23 Masculin 04:31:39 +04:31:39
-- -- -- ROBERT MIHAI 1 Masculin DNF ---
-- -- -- EMILIAN BITULEANU 5 Masculin DNF ---
-- -- -- ADRIAN BOBOCEA 6 Masculin DNF ---
-- -- -- CALIN VOIVOZEANU 16 Masculin DNF ---
-- -- -- PAUL TUDOR 17 Masculin DNF ---
-- -- -- RARES MANEA 20 Masculin DNF ---
-- -- -- DRAGOS CAPITANU 22 Masculin DNF ---