Runners Club

Asociația sportivă Runners Club

Credem în alergare. Ne place alergarea. Practicăm alergarea. Alergam de placere.

Ajută și inspiră oameni prin alergare


Alergarea  iti  duce  corpul,  mintea  si  spiritul  catre  un  loc  mai  bun. Sănătatea, frumuseţea şi echilibrul sunt trei principii pe care le cultivăm prin alergare. Suntem convinşi că nu există exerciţiu fizic mai simplu şi mai uşor de practicat, cu rezultate mai binefăcătoare pentru trup şi suflet ca alergarea. Atunci când iubim fiecare pas făcut în alergare, alergarea devine mai mult decât un sport, devine un mod de viaţă, devine o cale de urmat, o modalitate de dezvoltare şi autodepăşire.

La  fel  ca  si  sunetul  de la linia  de  Start,  vrem  sa  fim  acel  “Du-te”  care  sa-i  faca  pe oameni  sa alerge pentru viata. La Runners Club, scopul nostru este acela de a oferi atat un motiv de a alerga dar si metodele si oportunitatea de a continua sa alerge si de a nu se opri.

Asociaţia sportivă Runners Club a fost fondată în anul 2010, având obiectivul principal promovarea alergării ca sport de masă, ca fiind o activitate esenţială pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice. Runners Club organizează evenimente sportive de amploare destinate alergării: concursuri de alergare, cross-uri, maratoane. Dupa 4 ani, am crescut de la un club local pentru alergatori la un campion regional in microbul alergarii.  Suntem  o comunitate  locala  de  alergare,  eforturile  si  evenimentele  noastre  servesc alergatorilor si persoanelor active, de la incepatori la alergatori profesionisti,copii,  tineri si batrani.


Membri

Marcela Alexandrescu

F - 1977
Cluj-Napoca, Romania Romania

Marius BOB

M
Romania Romania

Catalina Bogdan

F - 1980
Romania Romania

Dan Grigore Crisan

M - 1970
Romania Romania

Doru Crisan

M - 1968
Cluj-Napoca, Romania Romania

DORU BOGDAN CRISAN

M - 1968
Cluj-Napoca, Romania Romania

Miron Crisan

M - 1937
Cluj Napoca, Romania Romania

Paul Dan

M - 1983
Reghin, Romania Romania

SANDOR IOACHIM OVIDIU

M - 1979
Romania Romania

Viorica Malai

F - 1975
Cluj-Napoca, Moldova Moldova

Horatiu Morar

M - 1975
Cluj-Napoca, Romania Romania

Laura Morar

F - 1971
Romania Romania

Emanuel Nechita

M - 1977
Cluj-Napoca, Romania Romania

Ioana Rogojan

F - 1984
Baia Mare, Romania Romania

Alexandru Teiosanu

M - 1982
Cluj Napoca, Romania Romania