Team.marossport.ro

Echipa de MountainBike a Clubului Sportiv MAROS a luat forma actuala din 2008, la un an dupa infiintarea clubului avand ca obiectiv participarea si obtinerea  performantoler in competitiile nationale si internationale de Cross Country, proba olimpica si de maraton precum si organizarea de competitii.

Formarea ca si echipa a avut loc inca de prin anul 2000 cand riderii s-au adunat din pasiune pentru mountainbike intr-un cadru mai putin organizat. In aceea perioada membrii acestei echipe au devenit membrii Clubului de Cicloturism Napoca, club pentru care au si concurat pana in anul 2005 desi initial au fost legitimati la clubul sibian Surmont pentru ca in aceea perioada era singurul club privat afiliat FRCT. Din 2006 sportivii clujeni s-a transferat la Clubul Sportiv Vointa in vederea participarii in competitiile oficiale din Romania si nu numai. In toata aceasta perioada unii sportivi s-au alaturat grupului iar altii au plecat… cauza principala fiind lipsa posibilitatilor financiare.

In 2008 firma Maros Bike s-a aratat interesata de infiintarea si sustinearea unui Club de MTB dar si organizarea unor competitii de profil. Astfel cei mai buni patru ciclisti montani clujeni s-au transferat de la CS Vointa la CS Maros, unde beneficiaza de sprijin logistic si material mult mai bun decat in trecut.

In prezent echipa Maros Sport este in crestere, pe langa sportivii cu licenta UCI avem si pentru sportivi fara licenta (amatori) contribuind astfel la sprijinirea sportului de masa.


Membri

Dan Boldi

M - 1986
Cluj Napoca, Romania Romania

Bogdan Clivet

M
Botosani, Romania Romania

Dorin Coza

M
Bucuresti, Romania Romania

Marius Muresan

M - 1982
Navodari, Romania Romania

TUDOR RADU

M
CLUJ, Romania Romania