Iron Bike Oradea ~ 2010

15 May 2010 Oradea, Romania

15 May 2010
Oradea, Romania
Site oficial

Curse

Ultra MTB

Echipe de doi rideri

Participanții la IBO concurează în echipe de două persoane. Echipele se pot înscrie în patru categorii și anume Masculin, Feminin, Mixt și Veterani (suma vârstelor celor doi coechipieri trebuie să fie cel puțin 80 în ziua concursului). Vârsta minimă pentru participare este 18 ani.

Traseul extrem

Pentru dependenţii de adrenalină IBO vine şi în 2012 cu traseu extrem de aproximativ 258km și +4860m în ascensiune. Traseul, deşi porneşte de lângă Oradea, are un caracter montan mai pronunțat decât s-ar părea la prima vedere, trece prin zonele montane cu cele mai frumoase panorame din Munţii Pădurea Craiului şi Vlădeasa, trecători ascunse şi minicanioane, străbate cursuri de apă şi sate izolate, necesită nu numai o pregătire fizică excelentă, dar şi abilităţi tehnice avansate şi experienţă în mediul montan. Fiecare participant, pe lângă o pregătire personală riguroasă şi un antrenament care să corespundă solicitărilor fizice, psihice şi tehnice ale IBO, trebuie să fie capabil să ia decizii prin care să facă faţă situaţiilor neprevăzute care apar într-un mediu dificil şi/sau în condiţii extreme. 

Pădurea Craiului Bike Marathon - oricine poate participa şi poate câştiga!

Maratoanele extreme se adresează unui segment limitat al taberei numeroase ai iubitorilor de mountain biking. Încurajăm şi susţinem interesul “începătorilor” în practicarea acestui sport.

De aceea, începând cu a doua ediție am introdus pe lângă traseul extrem şi unul mai scurt, astfel încât oricine să-şi poate pune la încercare aptitudinile de maratonist. Pentru ediția din 2012 am pregătit un traseu de circa 150km, cu +2500m în ascensiune. Aceasta este o probă individuală. 

G Athlete Timp
1 ORNUBEA Team
2 Slow but steady
3 Roadrunners
4 St. George Riders
5 Team Geiger Discovery
6 The Chain Gang
7 Hoinarii
8 Out of Office
9 Ballbreakers
10 RockBike Team

Stats

Loading Chart ...

Loading Chart ...

Cursa ACTIVE DQ DNF DNS HD OOC Total
Ultra MTB 18 0 14 0 0 0 32
Total 18 0 14 0 0 0