Herbalife Brasov Triathlon ~ 2015

19 July 2015 Brasov, Romania

Numar concurs
415
Pozitie general
1
Pozitie open pe sex
1
Pozitie categorie
1

Componenta echipa:

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total Atlet
Swim - 0.00 ?? 00 --
Bike - 0.00 ?? 00 --
Run1 - 0.00 ?? 00 --
Finish - 0.00 ?? 00 --
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Mit Brasov 415 Masculin 02:11:43 --
2 2 2 2 Cat 404 Masculin 02:26:37 +14:54
3 3 3 "jean, Paul Si Belmondo" 412 Masculin 02:39:07 +27:24
4 4 4 Time Trial Running 419 Masculin 02:45:54 +34:11
5 5 5 Bcr Team One 400 Masculin 02:47:41 +35:58
1 6 6 Frumoasa Si Vagabondul 407 Mixt 02:51:58 +40:15
2 7 7 Ciocanii Veseli 418 Mixt 02:54:31 +42:48
3 8 8 Sticlarii 406 Mixt 02:56:51 +45:08
6 9 9 Turbo Logic 417 Masculin 02:58:41 +46:58
4 10 10 Sugaras 409 Mixt 02:59:51 +48:08
5 11 11 Hbl Maros 410 Mixt 02:59:55 +48:12
7 12 12 Fit24 405 Masculin 03:13:23 +01:01:40
8 13 13 Huawei Team 414 Masculin 03:19:27 +01:07:44
6 14 14 Pandrateam 403 Mixt 03:23:04 +01:11:21
7 15 15 Broasca&Vitelul 402 Mixt 03:28:41 +01:16:58
1 16 16 Fetele Din Baile Tusnad 420 Feminin 03:31:41 +01:19:58