Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
3001
Pozitie general
4
Pozitie open pe sex
4
Pozitie categorie
1

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 -- 00
CP1 Ciubotea - 0.00 01:00:24.51 01:00:24.51
CP2 Monument 30k - 0.00 01:01:01 02:01:25.51
Finish - 0.00 01:56:56.51 03:58:22.02
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Dan Hriscu 3006 S 18-39A/Y 03:44:36.95 -13:45.56
2 2 2 Jérémy Morren 8018 S 18-39A/Y 03:44:42.45 -13:40.06
3 3 3 Dan Fratila 3002 S 18-39A/Y 03:55:0.73 -03:21.78
1 4 4 Cosmin Szekely Papp 3001 V> 40A/Y 03:58:22.51 --
4 5 5 Alin Oprea 3283 S 18-39A/Y 04:08:18.52 +09:56.01
5 6 6 Pavol Orolin 3099 S 18-39A/Y 04:17:0.29 +18:37.78
2 7 7 Adrian Goila 3004 V> 40A/Y 04:23:34.81 +25:12.3
3 8 8 Emanoil Aparece 5443 V> 40A/Y 04:32:2.58 +33:40.07
4 9 9 Zsigmond Mihai Crisan 3098 V> 40A/Y 04:39:44 +41:21.49
6 10 10 Patrik Valek 3095 S 18-39A/Y 04:42:06 +43:43.49
1 1 11 Anna Winklehner 3207 S 18-39A/Y 04:44:18 +45:55.49
2 2 12 Mara Voicu 3027 S 18-39A/Y 04:46:21 +47:58.49
7 11 13 Radu Alin Dutescu 2068 S 18-39A/Y 04:48:15.13 +49:52.62
8 12 14 Corneliu Buliga 1004 S 18-39A/Y 04:58:6.91 +59:44.4
9 13 15 Adrian-Ionut Meiu 3102 S 18-39A/Y 04:59:6.16 +01:00:43.65
10 14 16 Zdravko Taralov 3290 S 18-39A/Y 05:00:54.66 +01:02:32.15
11 15 17 Ovidiu Mesesan 3134 S 18-39A/Y 05:02:25.17 +01:04:2.66
5 16 18 Tiberiu Toro 3315 V> 40A/Y 05:03:8.43 +01:04:45.92
6 17 19 Josep Antoni Sanchez Lucio 3302 V> 40A/Y 05:03:23.92 +01:05:1.41