Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
5001
Pozitie general
1
Pozitie open pe sex
1
Pozitie categorie
1

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 0.79 0.79
CP1 Ciubotea - 0.00 01:00:23.21 01:00:24
CP2 Batrana - 0.00 01:37:03 02:37:27
CP3 Pestera - 0.00 29:27 03:06:54
CP4 Monument - 0.00 01:10:40 04:17:34
Finish - 0.00 01:33:22.97 05:50:56.97
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Andrei Tale 5001 S 18-39A/Y 05:50:56.97 --
1 2 2 Ștefan Nicu Macarie 5191 V> 40A/Y 06:00:46.25 +09:49.28
2 3 3 Alex Van Tuyl 5205 S 18-39A/Y 06:29:22.83 +38:25.86
3 4 4 Bogdan Petrutu 5005 S 18-39A/Y 06:40:17.86 +49:20.89
1 1 5 Carmen Albisteanu 5003 S 18-39A/Y 07:24:40.48 +01:33:43.51
4 5 6 Sjors Van Noort 5265 S 18-39A/Y 07:31:44.01 +01:40:47.04
2 6 7 Georgios Maniotis 5394 V> 40A/Y 07:34:13 +01:43:16.03
3 7 8 Adam Michalik 5009 V> 40A/Y 07:35:35.26 +01:44:38.29
4 8 9 Andreas Stifter 5370 V> 40A/Y 07:36:18.26 +01:45:21.29
5 9 10 Viorel Mihăilescu 5062 V> 40A/Y 07:43:10.78 +01:52:13.81
5 10 11 Paul Alexandru Uiuiu 5079 S 18-39A/Y 07:43:28.79 +01:52:31.82
2 2 12 Lavinia Șulea 5004 S 18-39A/Y 07:47:14.79 +01:56:17.82
1 3 13 Denisa Kušnierová 5321 V> 40A/Y 07:48:7.79 +01:57:10.82
6 11 14 Rok Bratuša 5425 S 18-39A/Y 07:55:7.56 +02:04:10.59
6 12 15 Anastasios Karagiannis 5393 V> 40A/Y 07:56:30.06 +02:05:33.09
7 13 16 Alexandru Popovici 5408 S 18-39A/Y 07:56:43.81 +02:05:46.84