Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
5191
Pozitie general
2
Pozitie open pe sex
2
Pozitie categorie
1

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 13.02 13.02
CP1 Ciubotea - 0.00 58:47.97 59:0.99
CP2 Batrana - 0.00 01:36:35 02:35:35.99
CP3 Pestera - 0.00 31:15 03:06:50.99
CP4 Monument - 0.00 01:14:37 04:21:27.99
Finish - 0.00 01:39:18.25 06:00:46.24
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Andrei Tale 5001 S 18-39A/Y 05:50:56.97 -09:49.28
1 2 2 Ștefan Nicu Macarie 5191 V> 40A/Y 06:00:46.25 --
2 3 3 Alex Van Tuyl 5205 S 18-39A/Y 06:29:22.83 +28:36.58
3 4 4 Bogdan Petrutu 5005 S 18-39A/Y 06:40:17.86 +39:31.61
1 1 5 Carmen Albisteanu 5003 S 18-39A/Y 07:24:40.48 +01:23:54.23
4 5 6 Sjors Van Noort 5265 S 18-39A/Y 07:31:44.01 +01:30:57.76
2 6 7 Georgios Maniotis 5394 V> 40A/Y 07:34:13 +01:33:26.75
3 7 8 Adam Michalik 5009 V> 40A/Y 07:35:35.26 +01:34:49.01
4 8 9 Andreas Stifter 5370 V> 40A/Y 07:36:18.26 +01:35:32.01
5 9 10 Viorel Mihăilescu 5062 V> 40A/Y 07:43:10.78 +01:42:24.53
5 10 11 Paul Alexandru Uiuiu 5079 S 18-39A/Y 07:43:28.79 +01:42:42.54
2 2 12 Lavinia Șulea 5004 S 18-39A/Y 07:47:14.79 +01:46:28.54
1 3 13 Denisa Kušnierová 5321 V> 40A/Y 07:48:7.79 +01:47:21.54
6 11 14 Rok Bratuša 5425 S 18-39A/Y 07:55:7.56 +01:54:21.31
6 12 15 Anastasios Karagiannis 5393 V> 40A/Y 07:56:30.06 +01:55:43.81
7 13 16 Alexandru Popovici 5408 S 18-39A/Y 07:56:43.81 +01:55:57.56
8 14 17 Dragos Lup 5395 S 18-39A/Y 07:56:44.06 +01:55:57.81