Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8090
Pozitie general
1
Pozitie open pe sex
1
Pozitie categorie
1

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 10.01 10.01
CP1 Ciubotea - 0.00 01:06:38.98 01:06:48.99
CP2 Batrana - 0.00 01:45:04 02:51:52.99
CP3 Pestera - 0.00 27:54 03:19:46.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:18:45 04:38:31.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:44:05 06:22:36.99
CP6 Monument - 0.00 42:49 07:05:25.99
Finish - 0.00 01:46:55.45 08:52:21.44
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 --
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 +17:4.55
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 +28:38.55
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 +42:51.24
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 +56:43.89
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 +58:50.64
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 +01:08:36.68
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 +01:14:19.69
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +01:19:22.94
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +01:20:40.7
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +01:32:52.47
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +01:34:41.73
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +01:39:6.17
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +01:45:22
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +01:45:23
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +01:49:16.51