Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
1006
Pozitie general
3
Pozitie open pe sex
3
Pozitie categorie
2

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 2.04 2.04
CP1 Ciubotea - 0.00 01:06:53.95 01:06:55.99
CP2 Batrana - 0.00 01:43:17 02:50:12.99
CP3 Pestera - 0.00 28:51 03:19:3.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:15:22 04:34:25.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:48:02 06:22:27.99
CP6 Monument - 0.00 44:38 07:07:5.99
Finish - 0.00 02:13:54 09:20:59.99
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -28:38.55
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -11:34
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 --
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 +14:12.69
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 +28:5.34
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 +30:12.09
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 +39:58.13
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 +45:41.14
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +50:44.39
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +52:2.15
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +01:04:13.92
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +01:06:3.18
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +01:10:27.62
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +01:16:43.45
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +01:16:44.45
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +01:20:37.96
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +01:22:25.72
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +01:35:29.5