Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8093
Pozitie general
4
Pozitie open pe sex
4
Pozitie categorie
3

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 10.52 10.52
CP1 Ciubotea - 0.00 01:07:1.48 01:07:12
CP2 Batrana - 0.00 02:02:17 03:09:29
CP3 Pestera - 0.00 31:35 03:41:04
CP4 Bolboci - 0.00 01:24:42 05:05:46
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:55:05 07:00:51
CP6 Monument - 0.00 43:34 07:44:25
Finish - 0.00 01:50:47.69 09:35:12.69
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -42:51.24
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -25:46.69
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 -14:12.69
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 --
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 +13:52.65
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 +15:59.4
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 +25:45.44
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 +31:28.45
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +36:31.7
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +37:49.46
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +50:1.23
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +51:50.49
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +56:14.93
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +01:02:30.76
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +01:02:31.76
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +01:06:25.27
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +01:08:13.03
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +01:21:16.81
9 19 19 Iulian Grigore 8071 V> 40A/Y 11:09:20.28 +01:34:7.59