Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8002
Pozitie general
5
Pozitie open pe sex
5
Pozitie categorie
4

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 8.33 8.33
CP1 Ciubotea - 0.00 01:10:14.66 01:10:22.99
CP2 Batrana - 0.00 02:00:13 03:10:35.99
CP3 Pestera - 0.00 31:38 03:42:13.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:27:15 05:09:28.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:54:44 07:04:12.99
CP6 Monument - 0.00 46:03 07:50:15.99
Finish - 0.00 01:58:49.34 09:49:5.33
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -56:43.89
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -39:39.34
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 -28:5.34
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 -13:52.65
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 --
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 +02:6.75
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 +11:52.79
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 +17:35.8
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +22:39.05
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +23:56.81
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +36:8.58
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +37:57.84
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +42:22.28
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +48:38.11
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +48:39.11
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +52:32.62
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +54:20.38
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +01:07:24.16
9 19 19 Iulian Grigore 8071 V> 40A/Y 11:09:20.28 +01:20:14.94
10 20 20 Vasile Tanasa 8056 V> 40A/Y 11:17:22.55 +01:28:17.21