Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8060
Pozitie general
6
Pozitie open pe sex
6
Pozitie categorie
2

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 4.95 4.95
CP1 Ciubotea - 0.00 01:12:50.04 01:12:54.99
CP2 Batrana - 0.00 01:58:04 03:10:58.99
CP3 Pestera - 0.00 31:46 03:42:44.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:22:47 05:05:31.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:58:18 07:03:49.99
CP6 Monument - 0.00 45:10 07:48:59.99
Finish - 0.00 02:02:12.09 09:51:12.08
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -58:50.64
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -41:46.09
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 -30:12.09
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 -15:59.4
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 -02:6.75
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 --
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 +09:46.04
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 +15:29.05
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +20:32.3
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +21:50.06
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +34:1.83
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +35:51.09
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +40:15.53
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +46:31.36
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +46:32.36
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +50:25.87
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +52:13.63
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +01:05:17.41
9 19 19 Iulian Grigore 8071 V> 40A/Y 11:09:20.28 +01:18:8.19
10 20 20 Vasile Tanasa 8056 V> 40A/Y 11:17:22.55 +01:26:10.46
11 21 21 Iulian Ionescu 8102 V> 40A/Y 11:20:44.3 +01:29:32.21