Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8089
Pozitie general
8
Pozitie open pe sex
8
Pozitie categorie
5

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 1.29 1.29
CP1 Ciubotea - 0.00 01:10:12.7 01:10:13.99
CP2 Batrana - 0.00 01:55:54 03:06:7.99
CP3 Pestera - 0.00 33:08 03:39:15.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:34:06 05:13:21.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:57:19 07:10:40.99
CP6 Monument - 0.00 49:04 07:59:44.99
Finish - 0.00 02:06:56.14 10:06:41.13
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -01:14:19.69
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -57:15.14
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 -45:41.14
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 -31:28.45
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 -17:35.8
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 -15:29.05
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 -05:43.01
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 --
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 +05:3.25
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 +06:21.01
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +18:32.78
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +20:22.04
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +24:46.48
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +31:2.31
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +31:3.31
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +34:56.82
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +36:44.58
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +49:48.36
9 19 19 Iulian Grigore 8071 V> 40A/Y 11:09:20.28 +01:02:39.14
10 20 20 Vasile Tanasa 8056 V> 40A/Y 11:17:22.55 +01:10:41.41
11 21 21 Iulian Ionescu 8102 V> 40A/Y 11:20:44.3 +01:14:3.16
12 22 22 Krzysztof Malkowski 8032 V> 40A/Y 11:25:57.14 +01:19:16
11 23 23 Lorenzo Zanei 8067 S 18-39A/Y 11:26:49.57 +01:20:8.43