Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
8005
Pozitie general
10
Pozitie open pe sex
10
Pozitie categorie
4

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 17.26 17.26
CP1 Ciubotea - 0.00 01:10:50.73 01:11:7.99
CP2 Batrana - 0.00 02:01:45 03:12:52.99
CP3 Pestera - 0.00 33:37 03:46:29.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:32:19 05:18:48.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 02:04:54 07:23:42.99
CP6 Monument - 0.00 49:32 08:13:14.99
Finish - 0.00 01:59:47.15 10:13:2.14
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Luca Bedetti 8090 S 18-39A/Y 08:52:21.45 -01:20:40.7
1 2 2 Gheorghe Codrea 8003 V> 40A/Y 09:09:26 -01:03:36.15
2 3 3 Octavian Andrei Ivanov 1006 S 18-39A/Y 09:21:00 -52:2.15
3 4 4 Dan Alexandru Cruciat 8093 S 18-39A/Y 09:35:12.69 -37:49.46
4 5 5 Bogdan Iacob 8002 S 18-39A/Y 09:49:5.34 -23:56.81
2 6 6 Tudorel Buzoi 8060 V> 40A/Y 09:51:12.09 -21:50.06
3 7 7 Stefan Dan 8084 V> 40A/Y 10:00:58.13 -12:4.02
5 8 8 Catalin Florescu 8089 S 18-39A/Y 10:06:41.14 -06:21.01
6 9 9 Alin Iancu 8128 S 18-39A/Y 10:11:44.39 -01:17.76
4 10 10 Catalin Toda 8005 V> 40A/Y 10:13:2.15 --
7 11 11 Dawid Guros 8087 S 18-39A/Y 10:25:13.92 +12:11.77
8 12 12 Mihai Husleag 8004 S 18-39A/Y 10:27:3.18 +14:1.03
5 13 13 Krasimir Nikolov 8098 V> 40A/Y 10:31:27.62 +18:25.47
9 14 14 Tudor Macovei 8029 S 18-39A/Y 10:37:43.45 +24:41.3
6 15 15 Kaloyan Chanev 8001 V> 40A/Y 10:37:44.45 +24:42.3
7 16 16 Stefano Libardi 8051 V> 40A/Y 10:41:37.96 +28:35.81
10 17 17 Tudor Tanasa 8057 S 18-39A/Y 10:43:25.72 +30:23.57
8 18 18 Nicholas Ranson 5454 V> 40A/Y 10:56:29.5 +43:27.35
9 19 19 Iulian Grigore 8071 V> 40A/Y 11:09:20.28 +56:18.13
10 20 20 Vasile Tanasa 8056 V> 40A/Y 11:17:22.55 +01:04:20.4
11 21 21 Iulian Ionescu 8102 V> 40A/Y 11:20:44.3 +01:07:42.15
12 22 22 Krzysztof Malkowski 8032 V> 40A/Y 11:25:57.14 +01:12:54.99
11 23 23 Lorenzo Zanei 8067 S 18-39A/Y 11:26:49.57 +01:13:47.42
12 24 24 Ionut Golban 8107 S 18-39A/Y 11:34:32.08 +01:21:29.93
13 25 25 Vasile Adrian Stefan 8118 S 18-39A/Y 11:42:15.63 +01:29:13.48