Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
1003
Pozitie general
1
Pozitie open pe sex
1
Pozitie categorie
1

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 24.51 24.51
CP1 Ciubotea - 0.00 01:00:39.48 01:01:3.99
CP2 Batrana - 0.00 01:40:36 02:41:39.99
CP3 Pestera - 0.00 31:22 03:13:1.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:15:13 04:28:14.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:40:35 06:08:49.99
CP6 Moieciu de Sus - 0.00 34:56 06:43:45.99
CP7 Monument - 0.00 01:05:48 07:49:33.99
Finish - 0.00 01:37:25.8 09:26:59.79
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Marian Priadka 1003 S 18-39A/Y 09:26:59.8 --
2 2 2 Mattia Depaoli 1197 S 18-39A/Y 10:03:57.37 +36:57.57
3 3 3 Ionel Cristian Manole 1130 S 18-39A/Y 10:07:59.14 +40:59.34
1 4 4 Volker Sauerzapf 1312 V> 40A/Y 10:14:22.9 +47:23.1
4 5 5 Balint Bartha 1001 S 18-39A/Y 10:29:30.68 +01:02:30.88
5 6 6 Róbert Frohn 1261 S 18-39A/Y 10:39:24.46 +01:12:24.66
6 7 7 Ondrej Kovarik 1224 S 18-39A/Y 10:47:34.48 +01:20:34.68
7 8 8 Iulian Filipov 1279 S 18-39A/Y 10:50:56.58 +01:23:56.78
2 9 9 Dawid Atanasow Ancew 1016 V> 40A/Y 10:54:56.24 +01:27:56.44
3 10 10 Daniel Martinez Rufete 1293 V> 40A/Y 10:55:19.24 +01:28:19.44
8 11 11 Jacques Saarbach 1065 S 18-39A/Y 11:26:26.57 +01:59:26.77
4 12 12 Dalibor Dvorštiak 1013 V> 40A/Y 11:39:33.1 +02:12:33.3
1 1 13 Zbirnea Natalia 8037 S 18-39A/Y 11:41:18.35 +02:14:18.55
5 13 14 Arinushkin Nikolai 8038 V> 40A/Y 11:41:18.35 +02:14:18.55
9 14 15 Titus Ablorh 1225 S 18-39A/Y 11:48:55.87 +02:21:56.07
10 15 16 Jaroslav Gottvald 1263 S 18-39A/Y 11:48:56.62 +02:21:56.82