Transylvania 100 ~ 2019

18 May 2019 Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania

18 May 2019
Masivul Bucegi/ Bucegi Range Mountains, Romania
Site oficial

Curse

100k
80k
50k
30k
20k

Organizatori

Numar concurs
1197
Pozitie general
2
Pozitie open pe sex
2
Pozitie categorie
2

Probe

Proba Activitate Distanta Timp Total
Start - 0.00 1.86 1.86
CP1 Ciubotea - 0.00 01:01:9.13 01:01:10.99
CP2 Batrana - 0.00 01:40:42 02:41:52.99
CP3 Pestera - 0.00 31:02 03:12:54.99
CP4 Bolboci - 0.00 01:15:13 04:28:7.99
CP5 Bangaleasa - 0.00 01:44:07 06:12:14.99
CP6 Moieciu de Sus - 0.00 37:21 06:49:35.99
CP7 Monument - 0.00 01:16:06 08:05:41.99
Finish - 0.00 01:58:15.37 10:03:57.36
C S G Athlete Bib Categorie Timp Dif.
1 1 1 Marian Priadka 1003 S 18-39A/Y 09:26:59.8 -36:57.57
2 2 2 Mattia Depaoli 1197 S 18-39A/Y 10:03:57.37 --
3 3 3 Ionel Cristian Manole 1130 S 18-39A/Y 10:07:59.14 +04:1.77
1 4 4 Volker Sauerzapf 1312 V> 40A/Y 10:14:22.9 +10:25.53
4 5 5 Balint Bartha 1001 S 18-39A/Y 10:29:30.68 +25:33.31
5 6 6 Róbert Frohn 1261 S 18-39A/Y 10:39:24.46 +35:27.09
6 7 7 Ondrej Kovarik 1224 S 18-39A/Y 10:47:34.48 +43:37.11
7 8 8 Iulian Filipov 1279 S 18-39A/Y 10:50:56.58 +46:59.21
2 9 9 Dawid Atanasow Ancew 1016 V> 40A/Y 10:54:56.24 +50:58.87
3 10 10 Daniel Martinez Rufete 1293 V> 40A/Y 10:55:19.24 +51:21.87
8 11 11 Jacques Saarbach 1065 S 18-39A/Y 11:26:26.57 +01:22:29.2
4 12 12 Dalibor Dvorštiak 1013 V> 40A/Y 11:39:33.1 +01:35:35.73
1 1 13 Zbirnea Natalia 8037 S 18-39A/Y 11:41:18.35 +01:37:20.98
5 13 14 Arinushkin Nikolai 8038 V> 40A/Y 11:41:18.35 +01:37:20.98
9 14 15 Titus Ablorh 1225 S 18-39A/Y 11:48:55.87 +01:44:58.5
10 15 16 Jaroslav Gottvald 1263 S 18-39A/Y 11:48:56.62 +01:44:59.25
11 16 17 Dragos Munteanu 1162 S 18-39A/Y 11:52:6.62 +01:48:9.25